Loopbaanadvies Weblog

Onderneming starten met IRO wia wajong wao

Posted on: juli 16, 2008

Voor de durf-al’s van de WIA-club zijn er nog andere opties dan de blaadjes van de geraniums tellen en de zoveelste afwijzing-sollicitatie.doc te lezen, je kan vanuit de IRO ook begeleiding vragen bij het inrichten van je eigen werkplek.

Zelfstandig betekent niet dat je alles alleen moet kunnen. Geslaagde bedrijven richten zich op een taak en de rest besteden ze uit. Een werkplek inrichten, dat doe je een keer,  dan kom je allemaal ongein tegen en maak je met van alles nieuws kennis, hopies papierwerk, regelingen, dus dat is vaak een hele drempel. Daarna valt het wel mee.

Dan is het toch handig als je vanuit de IRO ook daar wat kunt ‘uitbesteden’ :

Onderneming starten met IRO Wia

U hebt recht op een IRO Wia en wilt een eigen bedrijf starten? Dan bent u bij Solvid aan het juiste adres. Solvid verzorgt IRO Wia trajecten voor het UWV voor ondernemers. Heeft u een idee voor een eigen bedrijf of u loopt al jaren rond met het idee iets voor u zelf te willen beginnen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende intake. Het starten van een eigen bedrijf is dan erg simpel. U overlegt met het UWV dat wij uw IRO Wia uitvoeren en wij begeleiden u stap voor stap in het ondernemerschap. Klik hier als u uw eigen zaak wilt starten met een IRO Wia .

———-

Die helpen ook onze wajong-collegae. Meer handigs : wia.startpagina.nl

1 Response to "Onderneming starten met IRO wia wajong wao"

Momenteel slaagt bij ons 90% en het kost u helemaal niets.

Plaats een reactie